IgazgatóságIgazgatóság

 

dr. Fodor István, az Igazgatóság tagja, elnöke
 
1976-ban született, három fiú édesapja. 2002-ben és 2008-ban szerzett pedagógusi illetve  jogi diplomát a Pécsi Tudományegyetemen. 2001-től a Netrium Informatikai Kft. ügyvezetője, 2005-től egyetemi oktató, 2008-tól egyetemi adjunktus a Pécsi Tudományegyetem PMMIK-n, ahol jogi ismereteket, üzleti kommunikációt és menedzsment tárgyat oktat. 2008-tól a Busch Ügyvédi Irodánál is dolgozott. 2009-től az Olup Aqua Kft. ügyvezetője, majd 2011-ben a FuturAqua alapítója, az Igazgatóság tagja és elnöke. A társaságnál az operatív irányításon felül elsősorban jogi és tőkepiaci területtel foglalkozik.
 
Tóth János, az Igazgatóság tagja
 
1998-ban szerezte diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi karán, 1996-1997-ben a Németországi Katolikus Egyetem (Eichstätt-Ingolstadt) hallgatója volt. 2001-ben fejezte be egyetemi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán. Alapítása óta a Tenderauditor Kft. gazdasági igazgatója, 2012-től stratégiai igazgatói tisztséget tölt be. Németül és angolul folyékonyan beszél. Nős, 5 gyermek édesapja.
 
dr. Pais Ella Regina, az Igazgatóság tagja
 
1948-ban született, két felnőtt gyermeke van. Tanulmányait a Pécsi Tanárképző Főiskolán és a budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem pszichológia szakán folytatta, 2001-ben PhD minősítést szerzett. 20014-ig  Pécsi Tudományegyetem tanszékvezető főiskolai tanára, a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar marketingért és kommunikációért felelős dékán-helyettese. Az Igazgatóság tagja.
 
 

dr. Somlyai Gábor
 

az Igazgatóság tagja
 

 
 

1956-ban született, biológus végzettséggel rendelkezik. Az 1990-es évek elején kezdte pályafutását az Országos Onkológiai Intézetben; 1993-ban publikálta első eredményeit a deutériummegvonás daganatellenes hatásáról. A szabadalmaztatott deutériummegvonás egy teljesen új megközelítés a daganatos sejtek osztódásának gátlására, amely a legújabb eredmények szerint más élettani folyamatokat is befolyásol, például a szénhidrát-anyagcserét. Az elmúlt évek során számos tudományos konferencián és szaklapban mutatták be kutatási eredményet, melyeket az elmúlt évtizedben külföldi kutatók is megerősítettek, illetve újabbakkal gyarapítottak. 2016. február – HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. – Ügyvezető igazgatója.