HVG: A vízkvóta-kereskedelem meghonosításával egy magyar cég kavarná fel az állóvizet.

A FuturAqua Csoport vízkereskedelemmel kapcsolatos elképzeléseiről ír a HVG. http://hvg.hu/gazdasag/20130128_Viztozsde_kincs_ami_nincs

 
Mit kell tudni a víztőzsdéről? Interjú a Gazdasági Rádióban!

A FuturAqua Nyrt. igazgatója, Láng Balázs a Gazdasági Rádió kérdéseire válaszolva beszélt a leendő víztőzsdéről, az édesvíz kvótakereskedelméről. Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatja itt:

 
Ugye nem lep meg senkit? - Az ásványvizek hízlalták a Danone bevételét!!!

A francia Danone-csoport bevétele 7,6 százalékkal 5,1 milliárd euróra emelkedett az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, elsősorban annak köszönhetően, hogy felszökött az értékesítés Ázsiában.

Read more...
 
Orbán Viktor: Háború dúl az ivóvízért!

A termőföldért és az ivóvízért folynak majd a jövő háborúi, sőt a harc – bár más eszközökkel – már meg is kezdődött – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Darányi Ignác tervet elindító mai konferenciá

Read more...
 
A vízről beszél Áder Rióban

A parlamenti frakcióvezetőkkel folytatott tárgyalása után Áder János köztársasági elnök közölte, hogy a víz témáját fogja képviselni a fenntartható fejlődésről szóló Rio De Janeiró-i konferencián. A konferenciára mintegy ötvenezer embert várnak, köztük Hillary Clinton amerikai külügyminisztert is.

Read more...
 
Arzéngondokkal küzdő településen segít a FuturAqua Csoport

Már a héten három raklap szénsavmentes ásványvízzel segíti az arzéngondokkal küzdő Császártöltést a FuturAqua Csoport - http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/112882941.html

 
Mohai Ágnes: Felélesztik az ország legrégebbi ásványvizét?

Újraindulhat a Mohai Ágnes ásványvíz gyártása - az ország legrégebbi, palackozott ásványvizét évek óta nem lehet kapni, négy éve zajlik a cég felszámolása.

 
Alternatív pénzt bocsát ki a FuturAqua Nyrt.

WATERCON elnevezéssel bocsát ki ivóvíz fedezettel rendelkező alternatív pénzt a FuturAqua Nyrt

 

www.watercoin.hu

 
WWW.VIZKVOTA.HU

A FuturAqua Nyrt. elindította a víztőzsde előszobájának tekinthető vízkvóta jegyzési felületet a www.vizkvota.hu címen.

 
Már Angliát is elérte a kezelhetetlen vízhiány!

Kiszáradnak a folyók, pusztulnak a halak Angliában, mert az 1920-as évek óta nem volt ekkora vízhiány. Az előrejelzések szerint egy esős nyár jól jönne majd, de érdemben nem tudja pótolni a 2010 óta elmaradó csapadékot.

Read more...
 
«StartPrev12NextEnd»

Page 1 of 2