BefeketetéseinkA FuturAqua Nyrt. leányvállalatairól:

 

            OLUP AQUA KFT. - a Kibocsátó kizárólagos tulajdonában áll.

            Cégneve: Olup Aqua Ásványvíztermelő Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített neve: Olup Aqua Kft.
Székhelye: 7623 Pécs, Ungvár u. 22. III. em.
A cég fióktelepe(i): HU-7011 Alap, Dózsa György út 81-83.
Cégbejegyzésének helye, időpontja: Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróság Pécs, 2009. február 11.
Hatályos létesítő okiratának bejegyzése: 2011. január 30.
Cégjegyzékszáma: 02-09-073755
Tevékenységének időtartama: határozatlan
Jogi formája: korlátolt felelősségű társaság
Irányadó jog: magyar jog
Jegyzett tőkéje: 500.000 Ft (Ötszázezer forint)
A cég statisztikai számjele: 14654327-1107-113-02.
Az összevont (konszolidált) éves beszámoló készítésére vonatkozó adatok: a cég összevont éves beszámolóba bevont leányvállalat.
Az összevont (konszolidált) éves beszámoló készítésébe bevont többi cég adatai: FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyrt.
A képviseletre jogosul(tak) adatai: dr. Fodor István ügyvezető (a képviselet módja: önálló)
Fő tevékenysége: Üdítőital, ásványvíz gyártása
Üzleti éve: a naptári évvel megegyező
Hirdetmények közzétételének helye: Cégközlöny
 
HUMAN GOODS KFT. - ALMDUDLER:

A FuturAqua Ásványvíztermelő Nyrt. 60 százalékos üzletrészt szerzett a Human Goods Kft.-ben, amely az osztrák Almdudler üdítőitalok magyarországi forgalmazója. A társaság tuladonrésze 2013-ban 20 százalékra mérséklődött.

Az üzletrész adásvétellel kombinált 5 millió forintot meghaladó törzstőkeemelés következtében a FuturAqua Nyrt. összesen 7,2 millió forint névértékű üzletrészt szerzett. A Human Goods Kft. lesz a FuturAqua ásványvizek és ízesített vizek hazai forgalmazója. A társaság összesen 400 ezer liter ásványvíz értékesítését vállalta 2012-re, amelyre kizárólagos jogot kapott.

A közlemény szerint a Human Goods 2011-ben 89,64 millió forint árbevétel mellett 4,82 millió forint üzemi és 3,44 millió forint adózott nyereséget ért el. Az idei időarányos bevétele a tavalyi évhez képest 27 százalékos növekedést mutat, így a várakozások szerint teljesül a társaság ügyvezetésének terve, amely 2012-ben 100 millió forintot meghaladó árbevétellel és a tavalyit hasonló mértékben meghaladó nyereséggel számol. A Human Goods Kft. eredményei a FuturAqua csoport beszámolóiban konszolidálásra kerülnek.

A Human Goods Kft. 2009 óta foglalkozik az Ausztriában gyártott Almdudler gyógynövénytartalmú üdítőital magyarországi kereskedelmével, 2011-től Magyarországon egyetlen hivatalos szerződött forgalmazóként. Az értékesítést területi képviselőkkel támogatva végzik a hazai ital-nagykereskedők. A társaság jelenleg az Almdudler üdítőitalok hipermarketekbe történő piacra juttatását készíti elő. A FuturAqua arra számít, hogy ezáltal az ő termékei is könnyebben juthatnak majd el a hazai fogyasztókhoz.